Σχετικά με εμάς

 …λίγα λόγια για        

              την  ELECTRIC CARS SP IKE

 

  ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ


 ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ SERVICE & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

 ΚΟΖΑΝΗΣ 16 – ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τ.Κ.18542

 

Official YouTube Channel https://www.youtube.com/channel/UCe_bAsYHiWd1QF2qzzcDmaQ?sub_confirmation=1

 

H εταιρία μας εδρεύει στον Πειραιά, δραστηριοποιήθηκε στο χώρο του παιχνιδιού από το 1950 με αντικείμενο την κατασκευή παιδικών παιχνιδιών & ποδήλατων (από τους πρώτους κατασκευαστές στη Ελλάδα). Γι’ αυτό το λόγο η εταιρεία μας σήμερα διαθέτει τεράστια εμπειρία στο χώρο των παιδικών οχημάτων και του ποδηλάτου, τροφοδοτώντας με τα προϊόντα μας την ελληνική αγορά.

Από το 1997 η εταιρία μας ασχολείται αποκλειστικά με την εισαγωγή επώνυμων και τύπου ηλεκτροκίνητων παιδικών οχημάτων πάντα με ευρωπαϊκές προδιαγραφές, τα οποία διανέμονται προς  χοντρική και λιανική πώληση.

Ο στόχος της εταιρίας μας είναι να διατηρηθεί σε αυτό το δύσκολο χώρο του εμπορίου με κορυφαία ποιότητα και ανταγωνιστικότητα, ανανεώνοντας συνεχώς με καινούργια προϊόντα και με μεγάλη ποικιλία στα είδη μας, το εξειδικευμένο σέρβις και τις λογικές τιμές!!!

Η εταιρεία μας διαθέτει για όλα μας τα προϊόντα ανταλλακτικά (μπαταριές, φορτιστές , μοτέρ, διακόπτες, πλακέτες κ.τ.λ.) και αποκλειστική δυνατότητα service από το ειδικευμένο  προσωπικό μας!!